За нас

Добре дошли в ресторант ′Fish & Grill′ Dunava! Водени от идеята за уютно място, на което всички наши гости да се чувстват добре, създадохме ресторант като вложихме много любов и старание. Нашата цел беше да се потопите в един уютен свят на спокойна атмосфера и кулинарни изкушения на брега на река Дунав. Нашият екип ще се погрижи за доброто обслужване, защото вашите желания са най-важни за нас!

 

История

Историята на ресторанта започва през месец януари 2013, когато двама амбицизиозни приятели и състуденти решават да възстановят позагубения през годините блясък и реноме на рибния ресторант ′Шлепа′. След пълна промяна във визията, кухнята, менюто и персонала, през месец април 2013 год. отвори врати ′Fish & Grill′ Dunava с изцяло нов и мотивиран екипаж на борда!

 

През месец май 2014 стана факт и второто ни заведение Dunava BBQ, отново на понтон на брега на реката.

 

Опитът ни в ресторантъорството не е богат, но при нас работят професионални готвачи, а ние самите имаме огромното желание да се учим и развиваме. Благодарим на всички наши гости! Добре сте ни дошли!

 

Мисия и визия

От дълго време имаме желание да създадем място, където клиентът да бъде посрещан с усмивка и обгръщан с внимание,  място където неговите желания да са разбрани, а обслужването да е любезно. Място, на което клиентът да бъде посрещан с ′Добър ден′ и изпращан с ′Благодарим за посещението!′

 

В днешното време, в забързания начин на живот и силна конкуренция, трябва непрекъснато да се питаме какво трябва да се промени, кое може да се подобри и да не се задоволяваме с постигнатото до сега. Ние вярваме, че успеха се крие в надграждането ден след ден. За нас едно заведение е не само кухня, дизайн, обслужване. Важни са също звуците, аромата, усещането...

 

Ресторант ′Fish & Grill′ Dunava носи усещане за уют, романтика и безвремие. На която и маса да седнете в ресторанта ще се насладите на прекрасна гледка. Най-хубави са изгревите и залезите над реката, пълната луна вечер, полюшването от вълните на преминаващите кораби, а също светлините на новоизградения мост ′Нова Европа′.

 

Клиентите, които са ни посетили веднъж, винаги се връщат. Съвкупността от приятна и релаксираща атмосфера, безупречно обслужване, вкусна и здравословна кухня са безценни!

 

Ние държим на:

 

Ресторант ′Fish & Grill′ Dunava е онова специално място във Видин, където всяко едно от сетивата Ви ще празнува!

 

Заповядайте!